Spring naar het artikel
10 oktober 2018

Het is vandaag de Dag van de Duurzaamheid. Op de Nieuwe Binnenweg in Delfshaven worden daarom allerlei duurzame activiteiten georganiseerd.

Van 13.00 tot 16.00 is jong en oud welkom op de locatie tegenover het Heemraadsplein. Er zijn onder meer optredens van een brassband en een lopend orkest, je kunt fietsen om energie op te wekken, kunst maken van afval én een groene route lopen. De ondernemersvereniging Nieuwe Binnenweg organiseert dit allemaal ter ere van de Dag van de Duurzaamheid
 

De Nieuwe Binnenweg

De Nieuwe Binnenweg Delfshaven is een winkelstraat met een grote diversiteit aan winkelaanbod en met ondernemers uit veel verschillende culturen. De bedoeling van dit project is om duurzaamheid onder de ondernemers te bevorderen en de ondernemers verder uit te dagen kritisch naar de eigen zaak te kijken. Door de acties in de maand, de week en de dag van de Duurzaamheid voor het voetlicht te brengen worden bezoekers van de winkelstraat geïnformeerd over wat de winkelstraat inmiddels al doet aan het duurzaam ondernemen en daarnaast gestimuleerd ook zelf duurzaam aan de gang te gaan.

Ben je in de buurt vandaag? Loop dan zeker even langs!