Spring naar het artikel
12 oktober 2018

De windmolens op de landtong Rozenburg worden de komende jaren vernieuwd en uitgebreid. Op dinsdagavond 16 oktober is er een informatieavond om bewoners en organisaties bij te praten over de voortgang van dit project.

De informatieavond over de 'repowering' en uitbreiding van het Windpark Landtong Rozenburg vindt plaats op dinsdag 16 oktober tussen 19.30 - 21.30 in het gebiedskantoor Rozenburg, Jan van Goyenstraat 1.
 

Het programma ziet er als volgt uit:
19.30 - 19.45 uur Inloop
19.45 - 20.00 uur Presentatie stand van zaken Windpark Landtong Rozenburg
20.00 - 21.30 uur Informatiemarkt
21.30 uur Einde


Informatiemarkt

Tijdens de informatiemarkt kunnen bezoekers rondlopen en vragen stellen aan medewerkers van DCMR, Eneco, Havenbedrijf Rotterdam en gemeente Rotterdam. Ook krijgen ze meer informatie over de opstelling van de windmolens (zowel de vervanging als de uitbreiding) en zijn er visualisaties te zien van de windmolens, geluidscontouren en slagschaduw.


Aanmelden

Bewoners en bedrijven uit de omgeving van het windpark hebben per post een uitnodiging ontvangen. Geen uitnodiging ontvangen maar wilt u wel bij de informatieavond zijn? Stuur dan uiterlijk 15 oktober een e-mail naar windparkrozenburg@rotterdam.nl, met daarin uw naam en met hoeveel personen u van plan bent te komen.