Spring naar het artikel
5 november 2018

Veel Rotterdammers maakten het afgelopen jaar gebruik van een isolatiecoupon. Zij ontvingen €100,- terug van de gemeente na het isoleren van hun woning. Ook isoleren? Er zijn nog een aantal coupons beschikbaar, dus wees er snel bij!

Ben jij van plan de vloer, de gevel en/of het dak van je woning te (laten) isoleren? Vraag dan de Isolatiecoupon aan en krijg €100,- terug! De gemeente biedt de Isolatiecoupon aan om Rotterdammers met een woning van vóór 1990 te stimuleren om aan de slag te gaan met isolatie van hun woning. Veel stadsgenoten maakten al gebruik van de regeling, maar er zijn nog isolatiecoupons te vergeven!
 

De isolatiecoupon is zowel bedoeld voor mensen die laten isoleren, als voor klussers die liever zelf aan de slag gaan. Het enige wat je nodig hebt zijn kopieën van je ID, een factuur of bonnetje en een bankafschrift waaruit blijkt dat je hebt betaald. De voorwaarden zijn verder als volgt:

• Je woont in Rotterdam in een koopwoning die vóór 1990 gebouwd is.
• Je kunt een betaalbewijs aanleveren waarin duidelijk vermeld staat welk isolatiemateriaal je hebt aangekocht.
• De minimale investering is €995,- en die heb je gedaan na 1 oktober 2015.
• Je maakt geen gebruik van de woningverbetersubsidie.
• Je gebruikt materialen die voldoen aan de juiste isolerende waarden.

Kijk voor de precieze voorwaarden (zoals de benodigde isolatiewaarden) én het aanvraagformulier op rotterdamenergiebesparing.nl


Let op! De actie loopt zo lang de voorraad strekt. Dus op is ook echt op!