Spring naar het artikel
13 oktober 2020

Rozenburg gaat als één van de eerste gebieden van het aardgas af. Tijdens een digitale energieconferentie op 27 oktober ontvang je meer informatie en kun je vragen te stellen.


Duurzaam wonen en leven staat hoog op de agenda in Rozenburg. Rozenburg is een voorbeeldwijk voor aardgasvrij wonen. Door zonder aardgas te verwarmen en te koken wonen we veiliger en duurzamer. We begrijpen dat je daar veel vragen over hebt. We hebben nog geen antwoord op alle vragen. Toch willen we je zo vroeg mogelijk meenemen in het proces. We gaan graag met je in gesprek over de aardgasvrij aanpak in Rozenburg.
 

Digitale bijeenkomst

Vanwege corona hebben we besloten om de energieconferentie digitaal te organiseren. Zo kun je je vanuit jouw eigen woonkamer laten informeren en vragen stellen. Wel zo makkelijk! De gastsprekers van de digitale energieconferentie zijn de gebiedscommissie Rozenburg, Frans Desloover, directeur Ressort Wonen en wethouder Bas Kurvers.

Tijdens de energiebesparingsquiz krijg je praktische tips om jouw huis duurzamer te maken. Daarnaast maak je ook kans op een leuke prijs!
 

Meld je aan

Wil jij de digitale bijeenkomst graag bijwonen? Je bent van harte welkom!

Meld je aan door te mailen naar GebiedRozenburg@rotterdam.nl met jouw naam en e-mailadres. Na jouw aanmelding sturen we je de link en spelregels om de digitale bijeenkomst bij te wonen. Ook sturen we je het programma. Mocht je hulp nodig hebben om er digitaal bij te zijn, dan helpen we jou uiteraard graag. 

Kun je 27 oktober niet deelnemen aan de digitale energieconferentie, maar wil  je wel op de hoogte te blijven of vragen stellen? Dat kan uiteraard. Hiervoor kun je gebruik maken van het volgende e-mailadres: Rozenburg.aardgasvrij@rotterdam.nl.

In het kader van de AVG wijzen we je erop dat je met jouw aanmelding voor deze bijeenkomst expliciet toestemming geeft om je persoonsgegevens te delen met de organisatie van de bijeenkomst. We maken een opname via Microsoft Teams.